Comoara – biblioteca de familie

Comoara e o bibliotecă plină de cărți alese cu grijă pe care am deschis-o pentru toți copiii înscriși la noi. Îi înconjurăm pe copii cu cărţi frumoase, lectura e parte din fiecare zi, accesul la cărţi e liber şi copiii le îndrăgesc foarte mult! Le citim împreună, le răsfoiesc singuri, şi le citesc şi ei între ei, unii altora. Învaţă astfel multe lucruri despre ei înşişi şi lumea înconjurătoare şi în scurt timp îşi doresc să le poată citi singuri; uneori scriem şi ilustrăm împreună cu ei cărţi cu poveşti inventate de ei. Copiii iubesc cărţile! Aşadar, Comoara e chiar o comoară, a noastră a tuturor.

Oferim spre împrumut doar cărți de calitate (continut – text și imagini, și realizare), pentru copii și părinți, oferim consultanță în alegerea cărților potrivite, organizăm evenimente pentru a promova lectura în rândul celor mici.

Suntem de părere că există multe cărți delicioase, care ajută copiii să zboare, să viseze mai mult și mai mult, dar există și cărti care îi sperie, care nu promovează valori potrivite. Cum facem diferența? Cum alegem cărțile potrivite pentru copiii noștri? Căutăm o carte potrivită la cineva care se pricepe!

Copii la grădiniță citind

Ce vă oferim la Comoara?

Cărți de împrumutat şi savurat – pentru copii cu vârste de la 1 an la 12 ani (povești, poezii, cărți cu capitole, romane, enciclopedii, activități), viitoare mămici și tătici, de părințeală, cărți pentru dezvoltare personală.

Aici gasiti catalogul nostru on-line, care este mereu în dezvoltare.

  • recomandări la alegerea unei cărți de împrumutat pentru diverse situații, probleme, nevoi, curiozităţi etc;
  • cluburi de lectură pentru copii și adulți;
  • seri de poveste, evenimente cu autori, ilustratori de carte pentru copii;
  • recenzii de carte – filedevis.ro;

Costuri

Pentru a menține calitatea ridicată a cărților din bibliotecă, accesul și împrumutul sunt contra-cost. Abonamentul se face pe familie.

  • Taxa de înscriere – 30 lei
  • Taxa lunară – 20 lei

Banii sunt fi folosiți pentru a întreţine şi îmbogăți biblioteca.